Той е командвал руските войски в Сирия. Безскрупулните му и

...
Той е командвал руските войски в Сирия. Безскрупулните му и
Коментари Харесай

Касапинът от Сирия иска да донесе победа на Путин още преди 9 май |

Той е командвал съветските войски в Сирия. Безскрупулните му и жестоки дейности там му донесли прозвището „ Касапинът от Сирия “. Генерал Дворников в този момент желае да извоюва победа за Путин в Украйна - и то още преди 9 май, написа DW.

В конфиденциален документ на НАТО западните разследващи служби предизвестяват, че новият главнокомандващ на съветските войски в Украйна ще употребява още по-брутално принуждение. Генерал Александър Дворников има една цел - да донесе желаната от Путин победа за Русия още преди 9 май, когато Русия чества успеха си над нацистка Германия.

Путин е сложил историческата дата като краен период за триумф във войната в Украйна, а военните са под все по-голям напън, се споделя още в поверителен документ, представен от Business Insider. Генерал Александър Дворников беше пълководец на съветските въоръжени сили в Сирия – точно там му излезе прозвището “Касапинът на Сирия ”.

" С всички вероятни средства "

Отскоро генералът командва съветските въоръжени сили в Украйна и се допуска, че ще постави огромни старания да реализира значимата за Путин победа още преди 9 май. “В името на тази цел той ще работи бързо и уверено, като впрегне всички вероятни средства ”, се споделя още в документа.

9 май е “Денят на успеха ” в Русия. При ръководството на Путин този ден закупи още по-централно значение. Всяка година той се отбелязва с огромни военни паради, а ветераните от войната се награждават персонално от президента Путин.

Военните стратези от седмици разясняват символичното значение на 9 май за съветския президент, както и във връзка с войната в Украйна. В документа на НАТО се споделя още следното: “Руското военно управление е подложено на голям политически напън да реализира най-накрая боен пробив в Украйна, който да бъде показан като победа – точно по време на парада в чест на 9 май ”.

Владимир Путин и началникът на кабинета му Валерий Герасимов били „ изпълнени с доверие “, че под управлението на Дворников задачите ще бъдат реализирани. В документа на западното разузнаване генералът е разказан като непоколебим войник и работохолик - човек, който слага еднообразно високи условия както към себе си, по този начин и към подчинените си.

Русия желае да принуди Украйна към капитулация

Именно военачалник Дворников бил взел решението за евакуиране на съветските войски от района на Киев и преместването им на юг и на изток за задачите на новата атака в Донбас. В идните седмици НАТО чака усилване на военните дейности в този район и най-много към пристанищния град Мариупол. В документа на разузнаването обаче се твърди, че съветските набези не са станали по-ефективни и след направените промени. „ Тези промени в тактиката обаче демонстрират обезверената потребност на Русия да реализира най-малко алегорична победа “, се споделя по-нататък в поверителния документ.

Според документа стратегическата цел на Путин е унищожи изцяло украинската икономическа инфраструктура. “Русия ще употребява оптимално огромна мощ, с цел да предотврати ориентацията на Украйна към Запада и да принуди украинските сили да се предадат. В последните дни се усилват и сведенията за набези по цивилни “, се предизвестява в документа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР