Той е категоричен, че само тест с детектор на лъжата

...
Той е категоричен, че само тест с детектор на лъжата
Коментари Харесай

Йън Халепир: Кортни Лав е пръснала черепа на Кърт Кобейн

Той е безапелационен, че единствено тест с детектор на лъжата за брачната половинка на Кобейн – Кортни Лав, може да разсее подозренията, че тя има пръст в кончината му. Също по този начин добавя, че повода за гибелта, би трябвало да бъде изменена от самоубийство в ликвидиране. В поддръжка на думите си твърди, че разполага с нови доказателства от правосъдна медицина, които изровил неотдавна. Макар да не упреква никого, той въпреки всичко провокира Кортни да се яви най-сетне на полиграф като я увещава, че персонално той ще заплати теста.

 

Ако съмнението му не се удостовери, дава обещание да наеме билборд на „ Таймс Скуеър “, на който да напише „ Кортни Лав е почтена, оправдавам се за съмнението “.

От разказите на Йън излиза наяве, че в края на март 1994 година Кобейн е приет в болница в клиника за наркозависими като след свръхдоза изпада в кома при започване на същия месец.

 

Кърт гълтам доста рисково количество медикаменти след концерта на „ Нирвана “ в Рим. Наложило се да му бъде направена промивка на стомаха. На 1 април, той бяга от болница и отива в Сиатъл, само че не се прибира вкъщи. Полицията го афишира за търсене. На 8 април е открит в лятната градина на дома си в Лейк, Вашингтон, от чиновник на личния състав на име Гари Смит, който дошъл в къщата, с цел да сложи осветяване.

 

Гари вижда човешко тяло в лятната градина и приближавайки го разпознава натрупа на Кърт Кобейн по кецовете му. Забелязва, че от ухото му се стича кръв, само че не открива следи от пострадване и по тази причина изначало си помислил, че Кърт е задремал. До тялото обаче е открита и пушка „ Ремингтън “.

 

От осъществената аутопсия излиза наяве, че Кобейн е поел ударна доза хероин, задоволителна да убие трима мъже. Според Халепир това идва да рече, че няма по какъв начин той да е създал съдбовния изстрел, а някой се е възползвал от несъответстващото му положение и го е умъртвил. Версията му, че Кърт е погубен обаче в никакъв случай не е разследвана от полицията.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР