Той е категоричен, че саботирането на правилата няма да доведе

...
Той е категоричен, че саботирането на правилата няма да доведе
Коментари Харесай

Стоян Михалев: От руската тръба тече корупция, а не газ

Той е безапелационен, че саботирането на разпоредбите няма да докара до нищо положително
Стоян Михалев от „ Демократична България “ е безапелационен, че служебният кабинет играе игра, с цел да задържи вниманието на русофилския електорат. В този ред на мисли той уточни, че от съветската тръба не тече газ, а единствено корупция.

Така разяснява протичащото се Стоян Михалев в ефира на предаването „ Твоят ден “.
Като главен конкурент, Михалев уточни ГЕРБ.



„ Искаме рационализация на страната и България на бъдещето. Практиките на ГЕРБ са несъвместими с нашия модел. Ние сме едно огромно европейско семейство, което се поддържа.
Ако не бяхме в Европейски Съюз в този момент, нямаше да имаме никакъв вид да се защитим енергийно или стопански. Организираната престъпност щеше да си върви по улиците умерено. Лидер на проведената престъпност беше министър председател поради европейските средства “, съобщи той.

Той бе безапелационен, че саботирането на разпоредбите няма да докара до нищо положително, даже в противен случай – ще се стигне до стопиране на евросредствата.
„ Европейски Съюз ще отпуска средства против промени. Основна тематика е депутинизацията на България. Когато започнах да задавам въпроси, бях предизвестен, че ще бъда измамен под отговорност по Закона за класифицираната информация. Шефовете на служби бяха защитавани от депутати от ГЕРБ “, разкри Михалев.
Източник: lupa.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР