Той е категоричен, че ако Стоянов продължава да лъже така

...
Той е категоричен, че ако Стоянов продължава да лъже така
Коментари Харесай

Директорът на ВМЗ Сопот с тежки обвинения към министър Стоянов

Той е безапелационен, че в случай че Стоянов продължава да лъже по този начин безобразно, ще се видят в съда
Директорът на ВМЗ-Сопот Иван Иванов изригна и хвърли тежки обвинявания против служебния министър на стопанската система Никола Стоянов.

Ето какво сподели той по тематиката за свадите към предприятието:
„ Няма нищо правилно в думите на Никола Стоянов “, съобщи Иванов, който към момента е изп. шеф на ВМЗ-Сопот.

Припомняме, че служебният министър Никола Стоянов упрекна предходното управления на ВМЗ-Сопот, че съзнателно е водило предприятието към банкрут.



„ Единственото правилно в неговото изявление е абревиатурата на Вазовски машиностроителни фабрики. Този е човек прокиснал 7 месеца на стола на съвета на шефовете като негов ръководител и единственото, което е правил, се е разхождал в скъпото си костюмче от портала до директорския кабинет. Той не познава военнопромишления комплекс, не познава положението на Вазовски машиностроителни фабрики, тъй че тези изказвания, които чухме, да тежат на неговата съвест “, разяснява Иванов в ефира на bTV.

„ Румен Радев води война с Корнелия Нинова и ние сме разследване от тази война. Виждам и реваншизъм у Стоянов. Иначе продуктивността освен, че не е паднала. Тя е нараснала съвсем 2 пъти по времето, когато аз съм шеф на завода.
Достатъчно ясно приказват цифрите и аз ще съветвам господин Стоянов, в случай че продължи да лъже безобразно от телевизионния екран и да извършва най-вероятно политическа поръчка, то ще се забележим в съда, където ще го дам и ще заведа освен аз, а цялото управление на завода ще заведем дело за клюка против него “, сподели още Иванов.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР