Той е известен в интернет като най-мръсния човек на света.

...
Той е известен в интернет като най-мръсния човек на света.
Коментари Харесай

Аму Хаджи – мъжът, който не се е къпал от 50-те години на миналия век

Той е прочут в интернет като най-мръсния човек на света. Но за Аму Хаджи от Дейга, Иран, тази популярност не е нещо неприятно.

Трудно е обаче да се дефинира точната причина. Според Times Now News някои локални считат, че той се опасява от водата. Други споделят, че просто има вяра, че чистотата носи заболявания, и заобикаля да се чисти, с цел да реализира по-здравословен метод на живот.

Но съвсем всички считат, че Хаджи е претърпял някаква психическа контузия на младини, която го кара да търси живот в изолираност. ZME Science оповестява, че като млад той се влюбва в жена, която обаче не откликва на интереса му.

Каквато и да е същинската причина за неговата нечистоплътност, тя наподобява устройва Хаджи – както и безбройните му други странности, които доста от нас биха намерили за изцяло отвратителни.

 Ялтинский зоопарк 079

Бодливо свинче

Твърди се, че Аму Хаджи се прехранва на диета, която значително се състои от животни, убити на пътя. Твърди, че обичаната му храна е разваленото месо от бодливо свинче.

Не че той няма достъп до прясна храна – просто откровено не я харесва. Твърди се още, че Хаджи се разстройва, когато селяните се пробват да му донесат домашно приготвени ястия и чиста вода.

Но макар че отхвърля прясната вода, той въпреки всичко остава хидратиран като пие по 3 литра течности всеки ден: той събира вода от локви и я отпива от ръждясала тенекиена кутия.

Когато не яде и не пие, Хаджи се любува на обичаните си занимания – да вземем за пример, пушене на скотски изпражнения от лулата си. Когато в близост няма тор, той се задоволява и с тютюневи цигари и е известно, че пуши до 5 от тях по едно и също време.

Въпреки че Хаджи понякога получава дарове от храна и цигари от локалните поданици, той избира да страни от обществото като живее отвън дребното село Дейга, където обичаното му място за спане е дупка в земята.

Преди няколко години група другарски настроени жители му построяват открита тухлена барака, в която да спи, когато на открито е мокро или студено. В допълнение към нея, той съумява да се стопли през по-хладните месеци, като носи остаряла военна каска и наслоява няколкото парцаливи облекла, които има.

Аму Хаджи може и да не се къпе, само че въпреки всичко го е грижа по какъв начин наподобява. Той подстригва косата и брадата си, като ги изгаря до мечтаната дължина с огън, и употребява захвърлени до пътя огледала на коли, с цел да ревизира понякога външния си тип.

Но макар че очевидно му харесва да живее в изолираност, той от време на време наподобява уединен. Хаджи има някои разбираеми проблеми, когато става въпрос за срещи с хора, само че съгласно информацията той е изразявал предпочитание да си откри брачна половинка.

Според LADbible заниманията на Хаджи включват да е в крайник с политиката и да разисква войните, за които има най-вече знания – Френската и Руската революции. Местният губернатор даже споделя, че с него е прелестно да се беседва макар външния му тип и той осъжда нарушителите, които вербално нагрубяват или хвърлят камъни по отшелника.

Хаджи обаче наподобява е привикнал с издевателството, защото се сблъсква с него от близо 70 години.

За човек, който не се е къпал от 50-те години на предишния век, Аму Хаджи е изненадващо здрав. Местните лекари, които са му създали проби, са изумени по какъв начин 88-годишния мъж може да поддържа нехигиеничния си метод на живот.

Според PopCrush, доцент по паразитология от учебното заведение по публично здраве в Техеран на име доктор Голамреза Моулави един път организира някои теста върху Хаджи, с цел да дефинира дали има някакви болести, които би трябвало да бъдат лекувани.

След тестване за всичко – от хепатит до СПИН, Моулави заключава, че Аму е в действителност в доста положително здраве: той има единствено едно заболяване – трихинелоза, което е паразитна зараза, породена от ястие на сурово или незадоволително обработено месо. Но като цяло наподобява не демонстрира никакви животозастрашаващи признаци.

Д-р Моулави също означи, че Хаджи евентуално има много здрава имунна система след съвсем седем десетилетия без баня.

В края на краищата може би има какво да научим от най-мръсният човек на света…

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР