„Той е използвач. Оплете ме в мрежите си, защото съм

...
„Той е използвач. Оплете ме в мрежите си, защото съм
Коментари Харесай

Златка за бившия: Използвач, оплете ме в мрежите си

„ Той е авантаджия. Оплете ме в мрежите си, тъй като съм известна. Възползва се от славата ми, с цел да натрупа рейтинг, почитатели и известност. А когато нещата му поутихнаха, си откри различен шаран “, беснеела Златка пред приятелки по отношение на някогашния си Кирил Танев. Според нея фитнес инструкторът я е употребявал, с цел да върви бизнеса му, както прави и с актуалната си половинка.

Тя се споделя Виолета Иванова и е даже по-знойна от Златка Димитрова. Вили също като Кирил е фитнес инструктор и лайф коуч, като двамата към този момент стартираха общ план.



Виолета и Кирил Танев стартират спекулация още до момента в който той е с Черната Златка. Запознават се в УТОпичния лагер на Танев. Тя е разведена жена, с две деца, а той има към този момент 2-годишна връзка с плеймейтката, която е почнала да му омръзва.



Фитнес модел със напълно тяло, личен треньор с доста почитатели в мрежата, извънредно красива и чаровна майка на две деца. Това е новата жена до Кирил Танев, която размени Златка Димитрова, пишат от show.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР