Той е изключително влюбен. Обажда ви се по 10 пъти

...
Той е изключително влюбен. Обажда ви се по 10 пъти
Коментари Харесай

Има ли сериозни намерения към вас или само ви губи времето?

Той е извънредно влюбен. Обажда ви се по 10 пъти в денонощието. Всяка вечер и през почивните дни сте дружно

Винаги е доста деликатен и грижовен. Няма нещо, което даже незадълбочено сте загатнали, че желаете, а той да не го е направил. Всичко сред вас наподобява идеално.

И по този начин към този момент 2 години. Без никакъв намек да се дамите или най-малко да заживеете дружно. А и двамата сте към 30, напълно не ви е рано за обвързване.

Дали този мъж има съществени планове, или единствено си губите времето с него?

Специалистите споделят, че съществуват признаци, по които да познаете, че той мисли за дълготрайни връзки с вас, само че по едно и също време го тресе изначалният мъжки боязън, че ще загуби свободата си, и по тази причина се тутка с предлагането.

Знаците на пръв взор са лесни за разгадаване, само че в действителност може да са спорни. Затова доста в детайли, деликатно и почтено разгледайте обстоятелствата.

С другари или уединено

Добър знак е, че ви е срещнал с приятелите си и сте позволени в компанията. За него това е значимо. Първата цедилка сте минали, когато те са ви одобрили и приели. Втората си е на обичания ви. Приятелите му са неговият кръг, измежду тях може да се отпусне и да бъде себе си. Допускането ви там значи, че той ви се доверява. От друга страна обаче не е обнадеждаващо, в случай че прекарвате съвсем всичкото време дружно не уединено, а с компания, без значение дали е негова, ваша, обща. Да, по принцип мъжете не посвещават свободните си часове на дами, които нямат значение за тях, изключително пък когато първичните полови мераци са задоволени. Но щом вашият обичан избира непрестанно да сте е други хора, потърсете аргументите за това.

Може би той си е подобен по темперамент

Може би е купонджия, който постоянно би трябвало да е заобиколен от голям брой. Може би не е в положение да отхвърля поканите на приятелите си. Може би непрестанното другарство с тях е израз на подсъзнателния му боязън, че ще бъде лимитирана свободата му, в случай че се затваря единствено с вас. А може и да не му е забавно да сте дълго двамата. Последният вид по-скоро сочи, че евентуално няма желание да сте дружно, „ до момента в който гибелта ви раздели, колкото и влюбен да наподобява сега. Нещо в общуването с вас не го задоволява и умишлено или подсъзнателно търси излаз на открито.

След деликатния и почтен разбор направете опит да организирате по този начин по-голяма част от времето, че да оставате уединено. Пандемията в този момент ви дава най-различни алибита. Действайте хитро, с цел да не се почувства той стеснен. Но това е методът да разберете дали и какъв брой дълго ще издържи да сте единствено двамата, без да изпитва досада.

А пък в случай че обичаният ви е купонджия по природа, преценете вие дали ще издържате с него на открито или у дома без него с бъдещите деца, в случай че се окаже, че той има съществени планове.

Дава ли ви „ играчките “ си

От серията „ свободата или дамата “ е един чудноват симптом, който експертите считат за значителен. Любимият ви евентуално си има притежания, над които трепери. Не става дума за електрическото влакче от детството му, а примерно за компютъра, плейстейшъна, колата, дори може да е телефонът. Ако не е подготвен да показа с вас някоя толкоз скъпа на сърцето му играчка, значи не е подготвен и за съществено обвързване.
На него му е ясно, че фамилията е шерване и на притежанията. Може, без да желаете, да повредите някое от тях, само че то не е по-ценно от това, че сте двойка, едно цяло и всичко ви е общо. Все ще преживее някак загубата на предмет, колкото и да си го обича. Така че в случай че не разрешава да докоснете страхотния му нов джойстик, а ви пробутва да играете със остарелия, му е нужно още време, с цел да ви одобри като своя половинка.

Грешно е да приемете, че обичаният ви не разрешава при потребност да употребявате преносимия компютър, таблета или смарт фона му, тъй като има нещо за криене. В множеството случаи не е по този начин, а просто не е подготвен да споделя притежанията си.

И тук бъдете почтени

Щом не шофирате добре, евентуално е прав да си пази автомобила. Това не е доказателство, че не желае да си споделя собствеността, а здрав разсъдък. Много влюбени мъже и след дълги връзки ще погледнат изкривено дамата, която им употребява самобръсначката, тъй като от дребни са научени, че това е персонално хигиенично помагало също като четката за зъби.

Но пробвайте като тест примерно пуловер, който той доста си обича. Ако се нацупи, че сте го облекли, връзката ви единствено наподобява идеална.

Приема ли помощ

Всеки мъж желае да е популярен в очите на обичаната. Перченето първоначално си е в реда на нещата, желае да ви впечатли. Но когато сте от дълго време дружно и не разрешава да му помогнете в никоя домашна или служебна работа, изключително когато има усложнения, значи, че не ви приема за сътрудник.

Друг вид е да ви подценява, само че той също не е добър. Трети е да се инати „ аз самичък “ като 3-годишно дете, което пък издава някакви комплекси.

При всички случаи мъжът, който желае или най-малко приема помощ, препоръчана от обичаната, има съществени планове, тъй като не се опасява да покаже уязвимост пред нея. А това е голямо доказателство за доверие и основа за съществени планове.

Как приказва

Мъжът, който се плаши за свободата си, споделя „ аз “. Ако родителите са го научили да не употребява постоянно това персонално местоимение, тогава приказва в първо лице само число.

Щом нормално използва първо лице множествено число в диалозите с обичаната и пред познатите си, като има поради нея, значи намерено признава, че към този момент не се възприема за единак, а преценява живота си с различен човек. Редовното „ ние “ е мощно доказателство за обвързване, акцентират експертите по връзки.

Още по-силен сигнал са съответните проекти за общо бъдеще и стъпките към тях

Наострете уши, тъй като няма метод да не подразберете апропо дали не счита да се съберете, откакто той извърши избрани условия. Някои мъже са си поставяли някакви професионални и материални цели, които държат да реализират, преди да основат семейство. Например да хвърлят големи старания за кариерата си и да изкачат стъпала в йерархията, до-като са свободни, а след това да могат да посветят повече време на дамата и децата.

Да се позабавляват с рисковани инициативи или рискови спортове. Да изкарат пари за жилище или за по-голям дом и така нататък

За вас е доста естествено това последното да го извършите дружно или пък да изтеглите заем, който да изплащате дружно. Но обичаният ви може да си има своя упоритост, която не опонира на концепцията да се обвърже с вас. Напротив, желае да ви обезпечи комфорт, обществен авторитет, финансови благоприятни условия и така нататък, тъй като е учтив, че те са обвързване на мъжа. Просто му би трябвало време, с цел да ги реализира.

Успокойте се, откакто разберете за какво още не пада на колене и не ви прави предложение. Все отново обаче размислете дали пък упоритостта му не е подбудена от опасения по какъв начин ще се развие бракът и дали не се застраховка, изключително в случай че става дума за имотни и материални придобивки, които желае да реализира самичък.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР