Той е играл с някои от волейболистите, които сега ще

...
Той е играл с някои от волейболистите, които сега ще
Коментари Харесай

Владимир Николов: Бях против назначението на Пламен Константинов

Той е играл с някои от волейболистите, които в този момент ще тренира, напомни някогашният капитан

Владимир Николов е бил срещу назначението на Пламен Константинов за селекционер на националния тим по волейбол. Бившият капитан на България е посетител в следващия епизод на подкаста " За спорта без клишета " на bTV .
 Пламен Константинов пред Sportal.bg: Искам всички волейболисти да се обединят и да забележим какво можем да създадем за България Пламен Константинов пред Sportal.bg: Искам всички волейболисти да се обединят и да забележим какво можем да създадем за България
" Пламен беше треньор от 2014 до 2018 година Той е упражнявал някои от състезателите, с други е играл. Това, от една страна, разрешава по-добро познаване. Но от друга носи един товар в връзките, който не е ясно какъв резултат би дал. Моето персонално мнение беше, че Пламен Константинов е извънредно подобаващ за един интервал, който стартира след олимпийските квалификации до Олимпийските игри в Лос Анджелис 2018 ", прям е Николов.
 Волейболът завладя класацията на младите, Алекс Николов е №1 Волейболът завладя класацията на младите, Алекс Николов е №1
Как прави оценка развиването на своя наследник Алекс и какво е мнението му за възможното завръщане на Матей Казийски с националната фланелка - гледайте целия епизод тук.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР