Той е един от основателите на академия "Телерик""Откакто се гласува

...
Той е един от основателите на академия "Телерик""Откакто се гласува
Коментари Харесай

Защо Васил Терзиев, който създаде бизнес за милиони, днес е на протест?

Той е един от създателите на академия "Телерик "

"Откакто се гласоподава оставката на Минчев всеки ден съм на площада, с цел да поддържа един заслужен човек, който си е правил работата. Не приехме добре думите на Костадинов, че сме "фашистка сган ". Това демонстрира, че в Народното събрание малко са се самозабравили, би трябвало да имат почитание към всеки гласоподавател, не със състрадание. Вкара се още повече неустойчивост във към този момент нестабилни времена ". Това съобщи за "На фокус " по предприемачът Васил Терзиев, един от създателите на академия "Телерик ".

По думите му налозите, които е платил той, са в порядъка на 40 - 50 000 лв.. "Телерик " заплаща милиони за налози, сътворяваме работни места. В Народното събрание не се държат като държавници, а като политици. При нас обаче няма снобизъм за идващите от дребния град ", уточни той.

Според него университетът не е определящ, а развитите полезности. "На митинга има доста хора, които си мечтаят за по-добро бъдеще у нас. Те бяха и гневни, само че и усмихнати. Все повече хора схващат, че би трябвало да бъдат дейни основатели на по-добро бъдеще в България, а не да се одобряват като жертви ", разяснява Терзиев. И дефинира рухването на държавното управление като стъпка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР