Той е един от най-видните криминални психолози в страната. Тодор

...
Той е един от най-видните криминални психолози в страната. Тодор
Коментари Харесай

Виден криминален психолог с ужасяващи разкрития за близките на изверга Георги Георгиев!

Той е един от най-видните престъпни психолози в страната. Тодор Тодоров приказва в ефир за адското действие, вдигнало на крайник цяла България - закононарушението на 25-годишния Георги Георгиев против 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Тодоров съобщи, че е безапелационен, че това не е първото принуждение и посягане на изверга към жена, само че досега всички пострадали да си мълчали. От боязън или от позор, това е без значение, само че е било безусловно неправилно, тъй като по този метод те са го правили мощен.

" Той е от вида хора, които се хранят от непознатия боязън, живеят от него. Ако не усетят ужаса в очите на индивида насреща, се усещат слаби, непълноценни. Това е положение, което не се поправя, още повече, когато си правил сходни мерзости с години, само че никой не се е опитал да те спре ", сподели Тодоров.

Той изясни, че голяма, може би най-голямата виновност, имат околните на Георги, които с години са си затваряли очите, не са му правели забележки даже, не са го наказвали, когато се е провинявал, а е било нужно.

" Той е почнал с по-дребни неща, по-леки прояви, както всички останали нарушители. За това обаче има знаци, които да ни насочат, да ни покажат. И още при първите сходни знаци, би трябвало да се реагира, тъй като след това следва необратимото ", споделя Тодоров.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР