Той е един от най-великите треньори в историята на футбола.

...
Той е един от най-великите треньори в историята на футбола.
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ РИМ: Жозе Моуриньо говори пред bTV!

Той е един от най-великите треньори в историята на футбола. Геният му се шлифова през европейски колоси като " Бенфика " и " Порто " в родината му, " Интер ", " Реал " Мадрид, " Челси ", " Манчестър Юнайтед ", " Тотнъм " и " Рома ".

Безпардонен, меко казано необикновен, от време на време прекомерно ексцентричен, а неведнъж неразбираем и недолюбван.
Снимка: bTV

Във визитката му стоят обаче 8 шампионски трофеи с 5 разнообразни тима. 2 пъти става притежател на трофея в Шампионската лига с 2 разнообразни тима – " Порто " и " Интер ". Два пъти избиран за треньор на годината в Португалия, три пъти управител на годината в британската Висша лига, два пъти е №1 измежду треньорите на италианската Серия " А ", треньор №1 на УЕФА.

Наградите му са безчет, а той е единствено един. И е Специален. Той е просто Жозе Моуриньо, който ненавижда да дава изявленията и чистосърдечно си го признава.
Снимка: bTV

Но и Моуриньо не съумя да каже " не " на Флорина Иванова и застана пред камерата на оператора на bTV Борис Пинтев в навечерието на гостуването на ЦСКА на неговия " Рома " в Лигата на конференциите.

Гледайте първата част от изявлението на Моуриньо за bTV довечера в централна емисия вести и в спортните вести на централна емисия, а цялото изявление очаквайте по-късно довечера в спортната секция на нашия уебсайт btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР