Той е един от най-обичаните актьори в България. Той е

...
Той е един от най-обичаните актьори в България. Той е
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов: Ако обичате някого, всеки път му го казвайте!

Той е един от най-обичаните артисти в България. Той е Кръстю Лафазанов и приказва пред Лора Крумова преди ден, с цел да показа за предишното, за същинската обич и за огромната загуба.

Разговорът сред двамата стартира с разбор на политическата конюнктура, която съгласно Кръстю е “токсична, когато се намеси в който и да е аспект на изкуството ”. Той показа своето мнение за политиката, изкуството и Александър Морфов, за който счита, че е превъзходен човек.

След мненията за политика и ситуацията в страната, диалогът пое по напълно различен път. Път на болежка и любов. Тъй като Кръстю губи брачната половинка си преди по-малко от месец, за него е мъчно да разяснява нейната загуба, само че споделя, че “тя постоянно е с него ”. Той приказва с любов за поддръжката, която брачната половинка му давала през годините, за взаимните им планове, за обичта сред двамата.



На въпроса на Лора: дали е по-добре да се отдадеш на един човек и да рискуваш да изпиташ огромната болежка от загубата, или да бъдеш лакомец и да пазиш сърцето си, артистът дава отговор:

“Ако обичате някой, всякога му го казвайте. Използвайте тази опция до момента в който индивидът е до вас. ”

Кръстю споделя, че сега единствената разтуха той открива при децата и двете си внучета. Ние въображаемо сме с него и имаме вяра, че тази болежка, която той изпитва през днешния ден, ще го направи по-силен на следващия ден.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР