Той е Димитър Бербатов. Завърна се в България, след като

...
Той е Димитър Бербатов. Завърна се в България, след като
Коментари Харесай

Бербатов: Като видиш Гигс, Роналдо и получаваш ерекция

Той е Димитър Бербатов. Завърна се в България, откакто изтече контракта му за игра в Индия. В извънредно изявление за „ Събуди се” по NOVA споделя с какво се занимава в този момент и чака ли завършек на кариерата си.

Големият ни футболист споделя, че не е не запомнил от кое място е тръгнал и още помни по какъв начин в интерната, с останалите момчета, са събирали трохи, с цел да си създадат филия. Заради всички компликации, през които е минал, споделя, че в този момент се пробва да оказва помощ на надарени деца посредством фондацията си. Тя съществува към този момент 10 години.

„ Горд съм от това, което се случва с фондацията. Уча се на доста неща от децата”, споделя Бербатов.

Той дефинира играта си в британския гранд Манчестър Юнайтед като „ премията за всичко”. Но признава, че към момента не желае футболнат му кариера да завършва.

Бербатов направи доста експресивно изявление по тази причина по какъв начин човек се усеща като попадне при „ алените дяволи:

„ Като видиш Гигс и Скоулс, получаваш ерекция. “

„ Ако и това лято не си намеря тим, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е подготвен за това. Когато приключиш с футбола, дребна част от теб умира”, споделя Бербатов.

Той показа и детайлности за персоналния си живот. Не крие, че децата му умеят да го манипулират, а той можел да им се сърди за не повече от няколко минути.

Цялото изявление на Лора Крумова с Димитър Бербатов гледайте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР