Той е дългогодишен и опитен политик, добре познат в Града

...
Той е дългогодишен и опитен политик, добре познат в Града
Коментари Харесай

Бойко Борисов каза, че ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет в Пловдив, намекна кой ще е

Той е дълготраен и умел политик, добре прочут в Града под тепетата

Пловдив ще има нов претендент за кмет от ГЕРБ. Това разгласи през днешния ден Бойко Борисов, който е на посещаване в Града под тепетата. Той инспектира работата по стадион " Христо Ботев ".

" Имаме толкоз положителни хора тук, че кмет все ще намерим. Знаем кой какъв брой може и какъв брой може да му се разчита. Здравко Димитров направи хубави неща за града, само че въпреки всичко умората и износването при политиците е реалност. Той е добър човек и направи доста, само че темпото би трябвало да нараства. Пловдив е доста жив град и има потребност от околовръстно ", сподели Борисов пред публицисти ".

Бившият министър председател не пожела да назове съответно кой ще е претендентът на партията, само че съвсем несъмнено това ще е кметът на регион " Тракия " - Костадин Димитров, оповестява plovdiv24.bg. Борисов не крие своите благосклонности към него и през днешния ден загатна за това. На срещаta Борисов, до момента в който отговаряше на въпросите, внезапно спря сподели:

" А Коцето, кметът на " Тракия " къде е? Я ела тук да те видя! Искам да си доста по-ангажиран! Ще ти кажа за какво ".

" На мен Коцето доста ми харесва, на жителите на " Тракия “ също го харесват ", отговори Борисов на съответен въпрос дали Костадин Димитров ще е претендентът за кмет следващата година.  

Костадин Димитров е към този момент кмет на " Тракия " трети мандат. На локалните избори на 27.10.2019 година е определен за областен кмет на първи тур с над 60 % от гласовете.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР