„Той е бил вписан в санкционните списъци на Европейския съюз.

...
„Той е бил вписан в санкционните списъци на Европейския съюз.
Коментари Харесай

Израелски бизнесмен: Ген. Суровикин командва руската армия в Украйна. Шойгу не умее нищо

„ Той е бил вписан в санкционните описи на Европейския съюз. Същият е добре известно лице за западните разузнавания. По информация от доброволни източници от Русия се схваща, че това е доста специфичен човек. Много нечовечен, идеологизиран, надъхан имперски. Той желае да възвърне салдото, когато Съединени американски щати и Русия са в студено или горещо противостояние, а Русия е велика империя. Аз не знам от кое място в главите им се вземат тези неща, само че очевидно е от разпадането на Съветския съюз и загубата в Студената война. Според доста източници този човек е реализатор и идеолог на протичащия се вид война на територията на Украйна. Формално той дава отговор за обстрелите, само че в действителност управлява интервенцията “, изясни той.

Анализаторът напомня, че през август 1991 година Сергей Суровикин в звание капитан е командвал мотострелкови батальон.

„ Това е същият този батальон, който по заповед на Комитета за изключително състояние е бил ситуиран в Москва. Именно тези хора по заповед на същият този пълководец са разстреляли двама индивида от протестиращите, а един е прегазен. Всичко това лежи на съвестта на Суровикин, който по-късно е задържан, само че доколкото е изпълнявал заповед е избегнал углавно наказване. И подобен човек е достигнал до това равнище да стои до Путин и да си играе на „ Можем да победим”, втора велика отечествена война, денацификация и демилитаризация на Украйна “, добави той.

„ По-нататък този „ прелестен “ човек има добра кариера - взе участие във Втората чеченска война, където още веднъж е паралелно с Путин на равнище командване. Участва в Грузинската война от 2008 година, а през 2014 година персонално взе участие в това, което докара до образуването на Донецката и Луганската републики. При това той прави тези неща с очевидно наслаждение. Той още е бил пълководец на съветските сили в Сирия. Тоест, това е прелестен човек, удивителен касапин, който е виновен за бомбардировките и убийствата “, изясни Леонид Невзлин.

Що се отнася до съветския министър на защитата Сергей Шойгу израелският предприемач разяснява: „ Нищо не умее да създава, с изключение на обири от финансиране и да демонстрира строго лице “.

„ Що се отнася до Герасимов, несъмнено не съм прав, само че той наподобява задоволително дебилно. Мисля, че тяхната роля не е огромна, макар че длъжностите им са първа и втора в армията. Мисля, че тази информация към този момент е известна. Той беше изпратен да инспектира нуклеарните арсенали – положение, подготвеност, което на запад се одобри като опасност. След това той изчезна и съгласно сведенията на задоволително надеждни източници, той пътуваше и търсеше муниции – главно ракети за военачалник Суровикин. Защото те привършват, а съветските фабрики не могат да ги създават, защото и там са излъгали Путин и 70-80% от детайлите са вносни. Трябвало е да се търсят съвместими ракети и доколкото знам, той се е договорил с корейците, а също по този начин и за основаване на база в Корея. Така че за известно време те имат ракети, които им е предоставила Северна Корея и несъмнено те са съвместими “, разяснява още Невзлин.

На въпрос дали Путин схваща каква е ситуацията на фронта и съответно ли му рапортуват ситуацията, той счита, че от избран миг съветският президент към този момент не желае да получава разнообразни отзиви и неприятна информация.

„ Според надеждни сведения от администрацията, към този момент не се организират никакви военно-политически и стратегически заседания или експертни препоръки. Той не е заинтригуван от тях. Такива препоръки не се организират и в министерства и други ведомства, тъй като щом те не са нужни на първия началник, защо са им на останалите. Путин получава това, което желае да получи “, сподели още той.

„ Путин в никакъв случай не е бил глупак и на равнището си на действен служащ от Комитета за държавна сигурност се е интересувал и е разбирал протичащото се. Но това беше предходния Путин, а преди към година при него започнаха кардинални промени и в този момент ситуацията е сериозно. Между другото, този скок на деградацията приказва, че не му остава доста на този пост. Така че Путин не желае и очевидно не получава неприятна информация. Той схваща, че на него му би трябвало да победи, че на 9 май би трябвало да организира Парад на успеха на основната киевска улица Крешчатик, довеждайки там ветераните. Едновременно с парада в Москва “, счита израелецът.

Във връзка със здравословното положение на съветския президент, той разяснява: „ Общото професионално усещане е такова, че това което преди приемахме за резултат от ботокс, в действителност е дълготрайно деяние на стероиди. Това изяснява доста. Стероидите са хормонални препарати, които се одобряват в разнообразни случаи – в онкологията, при автоимунни болести и други Според мнението на лекари, Владимир Владимирович дълго време се намира под въздействието на стероиди и това може да е обвързвано с естеството на неговото заболяване. Това може да бъде онкология и стероидите да се употребяват за попречване на рецидив. При такова дълго потребление на стероиди пораждат разнообразни физиологични затруднения. Еднозначно, при влияние на стероиди човек изпада в положение на експанзия. Той е безумно раздразним, мъчно се сдържа и би трябвало да бъде в бункер, тъй като имунитетът му е нулев. Тоест, всяко бактериално или вирусно заболяване може бързо да докара до печални последици. Образно казано, не би трябвало да си порязваш ръката, за де не умреш от заразяване на кръвта и т. н. При тази версия животът в бункер става понятен. Освен лекарствено деяние стероидите имат и странични резултати. Много е мъчно да се контролира хормоналния статус и главното следствие за мъжете е импотенция, тъй като се потиска производството на тестостерон. Това прибавя още негативи в чувствата на индивида. И изобщо дългото приемане на стероиди води до меланхолия, тревога, от време на време с под паника офанзиви, раздражение и дива гняв, когато стискаш юмруци и искаш да унищожиш всички. Това мога да кажа въз основата на моята информация и е добре по този въпрос да се изкаже някой експерт. Ако се получат още данни ще може да се направи разбор и прогноза “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР