Той е бил ударен от автобус Певецът Иван Динев-Устата е

...
Той е бил ударен от автобус Певецът Иван Динев-Устата е
Коментари Харесай

Рапърът Устата е претърпял тежка катастрофа

Той е бил ударен от рейс

Певецът Иван Динев-Устата е претърпял тежка злополука на 11 юни. За случая показа самият той в формалния си профил във Facebook.

Ето какво споделя рапарът:

" На 11.06.2021 година в региона на гр. Раднево с мен се случи призрачен случай. Бях спрял зад различен спрял автомобил, с цел да изчакаме преминаващия с преимущество ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух мощен дразнещ тон от железа и си помислих:,,нещо май не е наред със спирачките на този ТИР‘‘. В идващия момент последва толкоз мощен удар откъм гърба в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми очевидно е избутала настрана предната, само че откъм гърба нещо продължи да ме натиска мощно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми начело. Мислех си само:,,няма ли да спре най-сетне всичко това‘‘.

Чувах само биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, макар кръвта... просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах единствено с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

Казаха ми, че ме е блъснал рейс. Нямам визия за какво по този начин стана, водачът ли се е разсеял или рейсът не е бил изправен, уповавам се следствените органи да изяснят повода. Сега съм просто преклонен и признателен на БОГ, че ме опази жив, с цел да продължа да виждам усмивките на обичаните си хора ", написа в поста си Устата.

Певецът прикани всички хора да бъдат деликатни и рационални на пътя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР