Той е бил собственост на пощенски служител на борда на

...
Той е бил собственост на пощенски служител на борда на
Коментари Харесай

Продадоха на търг часовник от Титаник за 98 000 паунда

Той е бил благосъстоятелност на пощенски чиновник на борда на кораба

Джобен часовник, принадлежал на пощенски чиновник на борда на " Титаник ", беше продаден за 98 000 паунда 110 години по-късно. Часовникът на Оскар Скот Уди е заледен на датата, на която потъва кораба на 14 април 1912 година

Часовникът беше продаден в аукционна къща " Хенри Олдридж и наследник " в Дивайзис, Югозападна Англия в събота дружно с други сувенири от обречения транспортен съд. Меню от първа класа, включващо „ изгорял самун “, беше продадено за 50 000 паунда, а лист с пасажери в първа класа беше за 41 000 паунда, осведоми.

Списъкът с пасажерите е принадлежал на комарджия на име Джордж Бреретън, който пътува на борда на трансатлантическите кораби, пробвайки да завоюва пари. Аукционерът Андрю Олдридж сподели пред BBC Radio Wiltshire: „ Той е сложил звезди до имената на най-богатите хора. Има един по-специален, Чарлз Хейс, който е имал " Grand Pacific Railroad " в Америка; доста богат човек. Бреретън е написал с основни букви под името си „ МИЛИОНЕР “.

Богато украсена десертна паница беше продадена за 20 000 паунда.

Аукционната къща " Хенри Олдридж и наследник " е добре известна с продажбата на сувенири от " Титаник ".

Кожено палто, благосъстоятелност на първокласна стюардеса, беше продадено там за 150 000 паунда през 2017 година През същата година писмо от пасажера от " Титаник " Оскар Холверсън беше продадено за 126 000 паунда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР