Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, така че не

...
Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, така че не
Коментари Харесай

Чалханоолу отвърна на Златан: Той не допринесе за Скудетото и почти не игра

„ Той е 40-годишен мъж, а не 18-годишен, тъй че не бих направил сходно нещо на неговата възраст. На него просто му харесва да бъде в центъра на вниманието. Той не способства за Скудетото през този сезон и съвсем не игра, само че ще направи всичко допустимо, с цел да бъде в центъра на вниманието по този начин или другояче. Освен това той е този, който постоянно ми се обажда, пита ме да излезем на вечеря или да покараме мотори. Също по този начин писа за мен в книгата си. Трябваше да напише нещо, другояче страниците щяха да останат празни. Аз не му давам отговор, по-добре да не му обръщам внимание, почтено казано “, съобщи в изявление за Tivibu Spor.

Той също по този начин още веднъж акцентира, че е по-силен от и че тифозите на „ нерадзурите “ се държат по-добре с него, в сравнение с тези на „ росонерите “, до момента в който играеше за техния тим. „ Беше ми много мъчно, защото бях в същия град, само че с разнообразни цветове. Аз обаче работих интензивно и знаех, че това е моята опция да се причисля към настоящия първенец на Италия. След това, когато актуалният ми тим не завоюва Скудетото, а някогашният ми клуб го направи, хората се държаха като че ли виновността беше моя. Аз обаче съм доста благополучен в Интер и почитателите много ми оказват помощ.

Играх в четири години, само че никой в никакъв случай не е скандирал името ми на трибуните, до момента в който това става всякога, до момента в който просто затоплям за. Ние сме много по-силен състав от. Загубихме дерби, което се промени внезапно в 75-ата минута, откакто аз и бяхме сменени. Водехме с 1:0 и загубихме с 1:2, тъй че треньорът способства за загубата и аз му го споделих. За Купата на Италия обаче победихме с 3:0 “, добави халфът.

Впоследствие обаче излезе с изказване, в което изясни, че думите му са били извадени отвън подтекст и че не е имал желанието да подлага на критика своя ментор Симоне Индзаги. „ Очевидно част от думите ми са били разтълкувани неправилно от някои медии. Никога не съм подлагал на критика който и да е треньор, камо ли Индзаги, който считам за страховит треньор и който мощно ме искаше в, гласувайки ми огромно доверие. Щом съотборниците ми и аз имахме превъзходен сезон и спечелихме два трофея, огромна част от заслугата за това е негова “, посочи той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР