Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Защо не

...
Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Защо не
Коментари Харесай

Лимонът Е Много Мощен, Но Става Над 10 000 Пъти По-Силен И Ефективен От Химиотерапията И Унищожава Рака Светкавично Ако Само Добавите

Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапия. Защо не знаем за това? Защото има организации, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимона. За това, от в този момент нататък можете да помогнете другар, който има потребност, да разпространите това познание - би трябвало да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за попречване болестта. Без захар или подсладители, усетът е прелестен – натурална лимонада. И несъмнено, не провокира извънредно резултатите от химиотерапията. И в случай че можете да го извършите, засадете си едно лимоново дръвче. Всички му елементи са потребни.

Колко хора умират до момента в който тази загадка се пази деликатно, с цел да не бъдат сложени в опасности облагите на огромните корпорации.

Както добре знаете лимоновото дърво е ниско. Той заема доста пространство, знае се под името на лимон, лима, limoeiro (gal.), llimoner (cat.), limoiaritz (eusk.). Този плод има мощен анти – канцерогенен резултат. Освен това има доста други свойства. Има доста мощен резултат върху кисти и тумори. Този плод лекува от рак, тестван е за рак на всички типове, а в случай че се добави бикарбонат е още по- добре, тъй като ще се промени цената на рН на тялото.

Лимонът има доста мощен анти - микробен резултат с доста необятен набор на деяние срещу бактериални инфекции и гъбички – те нормално живеят тук-там с висока киселинност, прибавянето на бикарбонат към вашият Лимонов сок вие ще измененията цената на рН на тялото към алкална, каквато в същина би трябвало да бъде, с цел да сте здрави. Лимонът е сполучлив против вътрешни паразити и червеи, контролира високо кръвно налягане и е Антидепресант, понижава напрежението и нервните разстройства.

Интерес съставлява източника на тази информация: идва от един от най – огромните производители на медикаменти, който споделя, че след повече от 20 лабораторни проби, осъществени от 1970 до в този момент данните сочат че:
Лимонът унищожава злокачествените кафези в 12 вида рак, включителноно дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.

Вещества от това дърво забавят растежа на раковите кафези и оказват 10 000 пъти по-добър резултат от артикули като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните артикули, които се употребяват нормално в света.

И това, което е още по - изненадващо: този тип лекуване, с дестилат от лимон и бикарбонат, унищожава единствено злокачествените ракови кафези и не визира здравите кафези.

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНАЗДРАВЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР