Той дойде с името си на този свят, както се

...
Той дойде с името си на този свят, както се
Коментари Харесай

Артър, Албърт или Джеймс – как ще се казва бебето на принц Хари и Меган

Той пристигна с името си на този свят, както се споделя, само че няма късмет да го носи – първородният наследник на херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган се роди в деня, в който православният свят отбелязва Свети Георги, а католическият също има своя Сейнт Джордж.  Но първото дете на херцозите на Съсекс не може да се споделя Джордж, защото това име към този момент носи първородния наследник на принц Уилям и Кейт. След щастливата новина за появяването на осмото правнуче на кралица Елизабет, най-големите безредици във Англия сега естествено са по какъв начин ще се споделя то. По традиция вървят залагания като любимци на този стадий са имената Артър, Албърт, Джеймс, показват интернационалните организации.

Артър оглавява класацията съгласно компанията за
залагания „ Уилям хил ”. За съперниците от „ Пади Пауър ” любимци са Александър и Джеймс. Албърт е името на брачна половинка на кралица Виктория и на бащата на Елизабет Втора, който става Джордж Шести при възкачването си на престола. Това е и едно от имената на самия принц Хари.

Членовете на кралското семейство постоянно избират класическо име за отрочето си, само че е допустимо херцозите на Съсекс да създадат нетрадиционен избор, отбелязва Франс прес. Едуард също е вероятен избор, посочван и от
букмейкърите все още.

Наследникът на Хари и Меган е седми поред за престола на английската корона. Според английските закони то може да има двойно – английско и американско поданство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР