Той допълва, че от телевизията искали снимачният процес да им

...
Той допълва, че от телевизията искали снимачният процес да им
Коментари Харесай

Фалш и лъжа в „Ергенът 3“

Той добавя, че от малкия екран желали снимачният развой да им излезе допустимо най-евтино и заради тази причина не вложили безусловно никакви средства за комфорта на участничките. Макар и в предходните два сезона в прилежаща Турция ситуацията да не било цветущо, то в Гърция напряко блъснало дъното.

 

Малко след старта на фотосите, Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и поискала да напусне. Така плеймейтката, израснала в Израел, която в продукцията се изявяваше с името Шермина, станала втората „ изгонена “ от Алек Ергена.  За да може феновете да останат с усещането, че решението за напускането й е персонално негово, русолявият ерген я погледнал ядосано и я оставил без роза на вечерната гала.

 

Тя изплака, че до момента в който била част от продукцията, била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе меркантилна жена и да приказва за връзките си с Любен Дилов – наследник и починалия Ицо Стоте манекенки, нищо, че не била интимна с тях, а двамата й били просто положителни познати.

 

Главният воин в риалитито също се оказал голямо отчаяние за участничките. На кастинга бил показан пред момите като човек, обиколил целия свят, а в хода на фотосите станало ясно, че е пътешествал единствено до Анталия.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР