Той допълни още, че постигнатото съгласие ще окаже негативно влияние

...
Той допълни още, че постигнатото съгласие ще окаже негативно влияние
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Съгласието между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще повлияе на резултата на местния вот

Той добави още, че постигнатото единодушие ще окаже отрицателно въздействие на " Продължаваме промяната ", само че не и на " Демократична България ".

Това обаче не важи със същата мощ за " Демократична България ". " 1/3 от електората на Демократична България е съсредоточен в столицата. Никой не е очаквал от Демократична България да има кметове в регионални градове, каквото очакване можеше да има от " Продължаваме промяната ".

Според Ганев е малко евентуално вторият мандат да не се реализира. " Отговорността ще се носи от ПП-ДБ, ГЕРБ остават в позиция, че в случай че нещата не тръгнат, биха могли по-лесно да се измъкнат от тази обстановка ”, разяснява Ганев.

И добави: " Общият профил е експертен кабинет ", като по думите му това е бил и единственият метод за постигантето на някакво съглашение дали с ПП-ДБ, дали с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. " Това е опит да се скрие обединението им, която не наподобява по обичаен метод ", съобщи още политологът.

 

По думите му след записите, които пусна към този момент някогашният народен представител от " Продължаваме промяната-Демократична България " Радостин Василев,
Всичко за Вашата сватба
ГЕРБ са в по-изгодна позиция.

 

Относно състава на държавното управление Ганев разяснява: „ Имаше гледище от ГЕРБ да няма политически лица в кабинета, само че очевидно Асен Василев е бил точката, от която Природен парк не може да отстъпи ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg