Той допълни, че когато става въпрос за 2% от вътрешния

...
Той допълни, че когато става въпрос за 2% от вътрешния
Коментари Харесай

Експерт Разкри Дали Сме Застрашени От Ядрена Война!


Той добави, че когато става въпрос за 2% от вътрешния артикул на страната, разноските на алианса би трябвало да се разделят на две - директни и косвени.

По думите му Европейски Съюз е втората по величина организация, която дава най-вече средства за защита. А в действителност нямаме огромна защита и се постанова да се молим на Съединени американски щати да свършат нашата работа.

" Преструктурирането на НАТО е един развой, който стартира в Европейски Съюз ", съобщи още той.

Относно имат ли място нуклеарните оръжия на Балканите, Гърдев е на мнение, че то не е оръжие на НАТО, а на Съединените щати.

" В момента, откакто имаме термоядрено оръжие, откакто имаме нуклеарен паритет и контракт сред Съединени американски щати и Русия, в който бойните глави са изравнени, нуклеарна война не е допустима ", разясни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Експертът по интернационална сигурност съобщи, че новият фронт за война е изкуственият разсъдък. Кибер оръжието е нещо, което може да спре основна инфраструктура.

По отношение на кибер сигурността, той уточни, че България не може да оцелее без подобен съюз, тъй като НАТО сега е единствената военна организация на планетата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР