Той държал снимки от живота в град под водата, за

...
Той държал снимки от живота в град под водата, за
Коментари Харесай

Той Се Върна От Бъдещето, Всички Го Мислеха За Луд, Но Извади Снимки, Вижте! Това, Което Ни Чака Е По-Страшно От Смъртта, Ще Ни Залее

Той държал фотоси от живота в град под водата, за който се счита, че е Лос Анджелис. Едуард, който крие лицето си, а гласът му е изменен, обяснил, че бил част от скришен опит, извършен през 2004 година. Той му разрешил да пътува във времето и по този начин той съумял да направи няколко фотоси на това, което видял, написа Блиц.

Странното разобличаване Едуард направил в парк, евентуално в Армения. Той обяснил, че работил в лаборатория в Лос Анджелис, където му наредили да пътува във времето и да направи фотоси.

„ Стоях на голяма дървена платформа. Къщите, постройките бяха напълно от дърво. Тогава осъзнах, че това беше същият град – Лос Анджелис, само че под водата “, споделя той пред “Yahoo news ”.



Мъжът твърди, че хората били принудени да живеят под вода, когато полярните ледове се стопили поради световното стопляне. Миналата седмица различен човек, оповестил се за странник във времето – Ноа, също насочи стряскащи предизвестия за бъдещето. Той съобщи, че през 2030 година единствената внучка на Мартин Лутър Кинг – Йоланда Рене Кинг, ще бъде президент на Съединени американски щати.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР