Той беше задържан 24 часа след престъплението и остава в

...
Той беше задържан 24 часа след престъплението и остава в
Коментари Харесай

Гняв И Сълзи! Майката На Изрода Мартин Потресе Всички С Тези Думи

Той беше арестуван 24 часа след закононарушението и остава в сливенската болница, откакто беше ранен при гонене с полицията. Заподозреният ще остане в регионалната болница в Сливен най-малко пет дни, тъй като е със счупена кост и тежко артериално кървене, което е наложило незабавна оперативна намеса. Там 21-годишният мъж е под засилена полицейска защита.

Според полицията майка му е знаела какво е направил, само че го е укривала. Пред bTV Стоянка Стоянова описа, че във съдбовния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобяд. От служителите на реда схванала какво е направил синът й. Признава, че до момента в който се укривал в гората, идвал у дома за храна.

" Каза ми приготвяй ми багажа и ми остави ястие - нямаше време изобщо да ми изясни какво се е случило. След това хукна. Идваше от гората да му давам ястие. Каза ми, че няма да се съобщи, тъй като желали да го вкарат в пандиза ", сподели тя.

Днес изтича 24-часовата полицейска мярка на Трифонов и той ще бъде арестуван за 72 часа. Окръжният прокурор на Сливен сподели, че ще му бъдат повдигнати три обвинявания - за ликвидиране по изключително нечовечен метод, за обезчестяване и блудничество. Наказанията са надлежно 30 години затвор, пожизнен и пожизнен без право на подмяна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР