Той беше висок и много привлекателен. По гърдите му нямаше

...
Той беше висок и много привлекателен. По гърдите му нямаше
Коментари Харесай

Жена в старчески дом си пожела гол сервитьор за 106-ия си рожден ден

" Той беше висок и доста прелъстителен. По гърдите му нямаше косми. Никога до момента не съм виждал сходно нещо ", споделя рожденичката Нора Шоу.

Жена на име Нора Шоу, живееща в Англия, доби известност в обществените мрежи, откакто си поискала на 106-ия си рожден ден хубав млад сервитьор да сервира на спонтанното празненство в старческия дом, в който била настанена.

Изпълнявайки молбата на старата жена, щерка й Джил Шоу наела гол сервитьор за специфичния ден на майка си. Щастието на Нора Шоу от сервитьора стана известно в обществените мрежи.

Нора Шоу, която има три деца, 7 внука и 6 правнука, получи тортата за рождения си ден, поднесена от хубав сервитьор с папионка, ръкавели и престилка. Шоу споделя, че е била доста впечатлена от сервитьора:

" Той беше висок и доста прелъстителен. По гърдите му нямаше косми. Никога до момента не съм виждал сходно нещо ", споделя тя.

 Добави изложение

Рожденичката споделя, че се е пошегувала, когато е споделила, че желае хубав сервитьор за рождения си ден.

" Всъщност се майтапих, тъй като не мислех, че ще е действително. Но изживях най-хубавия ден в живота си. Надявам се, че всеки може да се наслаждения толкоз доста на рождения си ден ".

Нора Шоу споделя, че първоначално въобще не е схванала, че под сервитьорската престилка мъжът е бил изцяло гол, до момента в който е сервирал. " Бях доста сюрпризирана, когато той се обърна по тил, тъй като нямаше долни дрехи. Беше много смешно. После постоянно го молих го да се обръща ", смее се тя.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР