ТОЙ БЕШЕ тийнейджърски идол на Бевърли Хилс, 90210 със сингъл

...
ТОЙ БЕШЕ тийнейджърски идол на Бевърли Хилс, 90210 със сингъл
Коментари Харесай

Бях сърцеразбивач на Бевърли Хилс, 90210 и сгоден за актриса от A-списъка – но се отказах от славата, за да стана пожарникар

ТОЙ БЕШЕ тийнейджърски кумир на Бевърли Хилс, 90210 със сингъл номер едно, който беше благоприятен на една от най-горещите звезди на 90-те - актрисата Дрю Баримор.

С искра в очите, Джейми Уолтърс поглежда с деликатност към своите вълнуващи 20 години; дълги дни на снимачната площадка, събития на аления килим и джет сетинг по целия свят.

Но кариерата му приключва в изненадващо друга посока, откакто той се влюбва в актьорството и взема решение да преследва същинската си фантазия - да стане пожарникар.

Оставяйки непредсказуемия свят на шоубизнеса зад тила си, той смени Levi 501 и микрофоните с бункерно съоръжение и маркуч.

Джейми даде извънредно изявление за The U.S. Sun за предходната си кариера, емблематичната си сцена, когато Тори Спелинг пада по стълбите, и по какъв начин един път се натъква на някогашния си сътрудник Люк Пери по време на работа.

„ Изминаха доста години и не мисля, че хората чакат, когато пожарната се появи, че индивидът в униформа може да е някой от телевизионн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР