Той беше разследван от полицията, след като се обади на

...
Той беше разследван от полицията, след като се обади на
Коментари Харесай

Готвачът, който уби бившата си партньорка и скри тялото й, беше вкаран в затвора, след като призна за престъпление пред полицаи под прикритие

Той беше разследван от полицията, откакто се обади на 999 през юли 2019 година и призна на оператор „ Предавам се в ” и сподели: „ Аз я убих ”.

Въпреки това, детективите бяха принудени да го освободят, откакто по-късно той отдръпна признанието си в изявление, с малко налични доказателства, които да го привържат към закононарушението.

Г-жа Холанд, майка на четири деца, за финален път е била забелязана да напуща механа в Бристол вечерта на 6 юни 2012 година, откакто е била оповестена за изчезнала, почнало огромно следствие.

Въпреки трала за видеонаблюдение в целия град, подводни претърсвания, запитвания от къща на къща и медийни апели, тялото й в никакъв случай не е намерено и не са открити правосъдни доказателства.

След признанието му през 2019 година Ейвън и полицията в Съмърсет позволяват загадка интервенция за залавянето му, като служителят под прикритие се преструва на комшия, забъркан в незаконния под земята свят.

Между декември 2020 година и юли 2022 година служителят на реда прекарва доста часове с Ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР