Той беше разпространен от представители на фирмите, които вчера напуснаха

...
Той беше разпространен от представители на фирмите, които вчера напуснаха
Коментари Харесай

Изтече запис, за който се твърди, че е от срещата на Кирил Петков с превозвачите

Той беше публикуван от представители на компаниите, които през вчерашния ден напуснаха афектирани срещата с премиера. Те настояват, че аудиозаписът е изработен точно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Кирил Петков, заяви Нова телевизия.

" Ако желаете постоянно можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, в случай че ви е досадно, да излезете - вратата е там ", се чува гласът.

" Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по съответна тематика. В момента разводнявате тематиката. Вие имате среща в 17:00 часа по-късно. И въпросите, които ние сме ви сложили, остават без отговор сега. Така че доста ви апелирам, дано да не разводняваме ", се чува различен глас.

" Повярвайте ми, в случай че не желаете да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма... Аз вземам решение тук по какъв начин ще приказвам и какво ще приказвам ", споделя първият глас.

Още през вчерашния ден вицепремиерът Гроздан Караджов разгласи, че министър-председателя е бил неведнъж предизвикан от превозвачите.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР