- Той беше от хората, които не споделяха, таяха в

...
- Той беше от хората, които не споделяха, таяха в
Коментари Харесай

Нека Го Изпратим С Усмивка. Във Вторник В 12,30 В Черквата Св. Седмочисленици България Ще Се Сбогува С Ласкин

- Той беше от хората, които не споделяха, таяха в себе си какво им тежи, тъгата си. Много сме говорили... А когато душата е тъжна и тялото се разболява ", сподели пред " 24 часа " Мутафчиев, припомняйки си го като човек със характерно възприятие за комизъм, с бърз разум, огромен мъж.

Иван Ласкин беше мъжага и ще ни липсва, съобщи депутатът и някогашен министър на културата Вежди Рашидов във връзка кончината на артиста.

" Той беше известно време на лекуване при моята брачна половинка в Пирогов, по-късно беше изместен във ВМА. За страдание той не излезе от кома. Иван е от знаковите хора, които ще ги запомним. Той беше непосредствен и споделяше всичко непосредствено. Такива хора постоянно са на ръба да бъдат отричани, само че това са и хората, които са запомняни ", счита Рашидов.

Много малко са хората, които постоянно могат да изговарят истината непосредствено, само че съгласно Рашидов Иван Ласкин е точно подобен.

Иван Ласкин умря през днешния ден във ВМА. Той от дълго време имаше съществени здравословни проблеми. В средата на септември бе признат по неотложност във Втора градска болница. Ласкин бе настанен в отделението по гастроентерология. Две седмици преди този момент артистът понесе огромна загуба - татко му Славчо умря след малко боледуване. А това се отразило много тежко на артиста, описаха тогава близки до него.

През февруари 2016 година Иван Ласкин бе признат в незабавното поделение на Университетската болница в Плевен. Тогава не съумял да се качи на сцената на плевенския трагичен спектакъл и и се наложи да минава прегледи и проучвания. Сам споделя, че границата, която в никакъв случай не е прекрачвал, е да излезе пийнал на сцената, за разлика от други негови сътрудници.

Миналата есен, до момента в който участваше в риалитито " Фермата ", също се наложи да влезе в болница. Причината тогава бе, че вдигнал кръвно, а не след дълго се отхвърли от присъединяване си в предаването.

През 1986 година детският сериал " Васко да гама от село Рупча " го трансформира в най-популярното момче у нас. По-късно приключва ВИТИЗ. Помнят се функциите му и в сериали като " Хайка за вълци " и " Дунав мост ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР