Той беше един от най-желаните мъже в Холивуд, но откакто

...
Той беше един от най-желаните мъже в Холивуд, но откакто
Коментари Харесай

Ричард Гиър призна: Понякога ме е срам да изляза с жена си навън!


Той беше един от най-желаните мъже в Холивуд, само че откогато се ожени за трети път артистът Ричард Гиър съвсем не се появява в обществото. А когато го прави или е самичък, или е с сътрудници. Това притегли вниманието на мнозина, изключително откакто по изключение Ричард се появи със брачната половинка си Алесандра Силва на аления килим. Двойката изглеждаше прелестно, а Гиър не пропусна да показа какъв брой е влюбен и благополучен в наличието на брачната половинка си. И какъв брой й е признателен, че му подари две деца, скоро след сватбата им.

Но отвън щастливата усмивка и дежурните изказвания, че всичко посред им е наред, артистът признава пред другари, че се срами да излиза със брачната половинка си от време на време. " Те заобикалят да се появяват дружно в обществото, тъй като не им харесват подигравките по техен адрес. Ричард е на над 70 години, а Алесандра е на 33.  И двамата не се усещат изключително комфортно от неприличните намеци зад тила им ", споделят близки другари.

Самият Гиър грижливо крие персоналния си живот. Малцина знаят, че Алесандра е щерка на негов остарял другар. " Той я познава от бебе и я помнеше като малко благо момиченце. Един ден още веднъж се събраха на среща и той я видя като пораснала красива и самоуверена жена.  Тя беше очарована от неговият комизъм и отношение, а той - от хубостта и уменията й на стопанка ", описват близки на двойката. Самата Алесандра разкрива, че артистът й пращал цветя, до момента в който не се съгласила да излезе на среща с него. А най-после той се постарал в действителност да я завоюва.

Въпреки това двамата се крият пред хората и заобикалят да се демонстрират дружно. " Често когато отидат някъде, тя чува насмешки, че е извела дядо си на разходка. А други шушукат, че го е взела поради парите. Затова няма да ги видите постоянно дружно, изключително на обществени събития ", разкриват околните им.

Двойката има две деца от предходните си бракове и две общи. И се стараят да пазят всички свои наследници надалеч от очите на пресата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР