Той бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите

...
Той бе свежа глътка въздух сред мухлясалия свят на втръсналите
Коментари Харесай

Защо свалиха шоуто на Николаос Цитиридис? Вкарали го в помия с чалгари и „звезди“

Той бе свежа глътка въздух измежду мухлясалия свят на втръсналите до гибел телевизионни селебритита

Свалянето на шоуто на Додо Цитиридис от ефира на бТВ беше, най-малко съгласно мен, от дълго време предизвестено.

Работил съм много време в разнообразни малките екрани и знам, че когато стартират да ти местят слота, да ти понижават времето и по този начин нататък, това предвещава краят.

В случая с шоуто на Додо обаче отговорен не е водещия, тъй като, съгласно мен, той бе свежа глътка въздух измежду мухлясалия свят на втръсналите до гибел телевизионни селебритита.
Проблемът е в бТВ. 

БТВ взеха млад стендъп комедиант с много сериозен журналистически бекграунд - подготвена формула за остро шоу - и го вкараха в една корпоративна мръсотия, в която чалгарите и “звездите ” от сериали и риалитита на самата телевизия бяха несъмнено 70 % от всички посетители.

И по този начин, вместо да основат артикул, който всички да желаят да гледат, бТВ сътворих късно вечерно допълнение към недъгавата си в последно време програмна скица.

Това е тъжно. Защото в предаването работеха читави хора, бендът беше добър, а Додо е събитие - познавам го от времето, когато беше напълно младо момче и бачкаше в Офнюз. И когато беше главния отразяващ вандалските изстъпления на Волен в НАТФИЗ.

Въпросът “а в този момент накъде ” не е към Додо Цитиридис. Той към този момент е име, може доста неща и занапред, съгласно мен, ще покаже изцяло себе си.

Въпросът е към бТВ - в този момент накъде? Към следващата ви пластмасова телевизионна режисура? В която отново ще каните едни 10 индивида непрекъснато, до обратен тласък - до момента в който всички останали спрат изцяло да гледат телевизия?

И с това приключвам. Едно време, до момента в който бях бендлидер и ководещ в едно шоу на една от дълго време несъществуваща телевизия, румънските ни шефове все ни споделяха - “искаме врачки, плеймейтки и поп-фолк певици ”. Това беше рецептата за триумф.

Телевизиите са тъпи, тъй като всеобщият усет е подобен. Ако желаете “умни ” малките екрани, спрете да гледате като телета в екраните и започвайте да четете книги, мамка му…

И триумф на Додо! Той е читаво момче и ще му се получи каквото и да захване.

* Коментарът е на музикантът и политик Венци МИЦОВ, оповестен във Facebook, а заглавието е на Флагман.БГ
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР