Той бе първият, който се реши да става известен като

...
Той бе първият, който се реши да става известен като
Коментари Харесай

Такъв цирк не сме виждали: Стефан на Гала изригна, попиля "ергена" Виктор Стоянов!

Той бе първият, който се реши да става прочут като си откри жена в " Ергенът ". Е, жена не си откри, нито гадже даже, само че и със славата стартира да му куца. Виктор Стоянов е съвсем обезверен, че не съумя да си откри трайна работа в Би Ти Ви, откакто опита в две излъчвания с спонтанни рубрики. Уви, не се получи.

Той обаче е напористо дребосъче и жадува да се демонстрира " по тв приемника ", по тази причина стартира нахлуване към " вражеския фронт ". Стоянов, който към този момент няма никакви договорни връзки с Би Ти Ви, се тътрузи към конкуренцията. А задачата му е Гала. Или по-точно предаването й.

Миналата седмица той досажда на феновете цели два пъти, а застаряващата водеща се скъса да го гледа с трогване и да разправя какъв брой е благ, прекрасен и любезен. В медията към този момент се носят клюки, че точно Виктор ще е измежду новите панелисти в " На кафе " есента, само че това не се понравило на най-важния човек за Гала - нейният Стефчо.

Стефан Николов, който е много по-млад от водещата, само че знае слабостта й към " агнешкото ", озверял против Виктор. Стефан помни, че Стоянов е освен упорит, само че и потентен, което било действителна опасност за връзките му с Гала.

" Да не си луда да взимаш този смешник на работа?! На хората им писна от мутрата му, от тоалетната ще излезе още малко ", насосвал Николов.

Тагове: Стефан Николов Гала Стефан на Гала На кафе Виктор Стоянов Ергенът Би Ти Ви панелисти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР