Той бе категоричен, че не се притеснява, дори имунитетът му

...
Той бе категоричен, че не се притеснява, дори имунитетът му
Коментари Харесай

Добрев за искания му имунитет: Това е бутафория с цел политическа репресия

Той бе безапелационен, че не се тормози, даже имунитетът му да бъде свален

Това е бутафория за политическа принуда. Имаше 20 страници претекстове за какво няма закононарушение, в този момент това същото нещо възобновяват, тъй като не могат да измислят друго. След 9 години възобновяват остарялата гозба, с цел да ме тормозят. Това идва след изявлението на Гешев, че ще се саморазправи с " политическия отпадък ". Саморазправата стартира с мен, прокуратурата е наказателен орган. Така депутатът от ГЕРБ Делян Добрев разяснява настояването на Софийската градска прокуратура основният прокурор да изиска имунитета му.

Въпреки това той бе безапелационен, че не се тормози, даже имунитетът му да бъде свален. " Кабинетът " Орешарски ", с цел да тормози опозицията, образува това дело и то заставам на трупчета 9 години. Прокуратурата би трябвало да се реформира, другояче политиците ще бъдем подвластни на ползите ѝ или на основния прокурор. Всяко лято ме викат да давам показания ", разкри той и нарече прокуратурата " наказателен орган и нищо друго ". 

От своя страна Даниел Митов уточни, че правосъдната промяна е превъзбудила пристрастеностите в прокуратурата. " Докато не завърши тя няма да подкрепим свалянето на имунитет на който и да било от Народно събрание. Прокуратурата е упреквана, че в миг на тежки политически решения връща каузи на трупчета, с цел да им повлияе ", акцентира той. 

Томислав Дончев съобщи, че не трябва да се разрешават произволи по повод активността на прокуратурата и ГЕРБ няма да поддържа вземането на имунитети на депутати, до момента в който Деница Сачева го дефинира като опит за въздействие с нечестни средства. " Някой се пробва да въздейства на решенията на депутати за да не се организира правосъдна промяна, употребяват се каузи на трупчета и безконечни обвинени ", съобщи тя.

В историята на българския парламент постоянно са се давали имунитетите, само че сега вършим тежка и многозначима правосъдна промяна, която явно разбуди пристрастеностите в прокуратурата. Докато не завърши тази промяна, няма да подкрепим свалянето на имунитета на който и да е в Народно събрание, съобщи от своя страна Даниел Митов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/637801921740817/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР