Той бе категоричен, че голямото напрежение, което тлее е във

...
Той бе категоричен, че голямото напрежение, което тлее е във
Коментари Харесай

От Бсп Са Категорични: Предсрочни Избори!

Той бе безапелационен, че огромното напрежение, което тлее е във връзка със задълбочаващото се неравенството, и фактът, че в България богатите стават все по-богати и все по малко, а бедните все по-бедни и от ден на ден, може да изиграе ролята за предварителни парламентарни избори.

" Правителството на Бойко Борисов не обръща внимание на този огромен проблем. Смятам, че това напрежение ще ескалира и Бойко Борисов ще бъде с предварително преустановен мандат поради желанието на хората и на обществото. Мисля, че в границите на тази година на Борисов ще му се наложи да провокира избори ", съобщи Янков и добави, че желанието за по-добър живот в България зависи от народа, предава Нюз.бг.

Заради това неравноправие на съвещанието Янков ще предложи партийната дотация на Българска социалистическа партия да се разпредели по структурите и да отиде при хората. По думите му Българска социалистическа партия не би трябвало да бъде единствено съпротива на управата, а би трябвало да уличава и демонстрира недъзите на кабинета.

Заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев също е на мнение, че би трябвало да се проведат предварителни парламентарни избори. Според него всичките нелепости, които вършат ръководещите, постановат провеждането на предварителни избори.
По думите на Кутев Българска социалистическа партия е единствената партия, която има интерес от провеждането на предварителни избори. Той персонално очаквал изборите да са следващата година, само че обстановката налагала незабавен предварителен избор.

По отношение на срещата във Варна Янков разяснява, че чака от Борисов да сложи тематиката с тракийските бежанци, която дефинира като забравена тематика за държавното управление " Борисов 3 ". " Мисля, че е значимо да прояви това геройство в наличието на европейските водачи ", безапелационен бе Янков.

Пленумът на Българска социалистическа партия е закрит. Стана ясно, че на съвещанието социалистите ще разискват настоящата политическа конюнктура в страната, както и вътрешнопартийни въпроси.

Секретарят на ПГ на Българска социалистическа партия Филип Попов разяснява пред публицисти абсурда към договорката за активите на ЧЕЗ у нас. По думите му този скандал е черешката на тортата.

Попов бе безапелационен, че това ръководство е без посока. Според социалиста към този момент половината от председателството на България е минало и към момента нямаме посока. " Ходенето по срещи и играенето на България в ролята на хазаин по какъв метод оказва помощ на нашите ползи ", попита той.

Относно ЧЕЗ Антон Кутев съобщи, че абсурдът не е тематика на сегашния пленум на партията. Все отново той посочи, че надълбоко не има вяра в уверенията на премиера, че не е знаел за тази договорка авансово.

" Не мога да допускам, че българският и чешкият министър председател се срещат и приказват за всичко друго, само че не приказват за договорката, която сега заплашва да го смъкна от власт ", безапелационен е Кутев, допълвайки, че и възможното неведение на Борисов за договорката също би трябвало да е мотив за неговата оставка.
" Представяте ли си един ден да спре тока в София - какво вършим? Ако Гинка реши на следващия ден, че е афектирана на софиянци и дръпне шалтера - какво вършим след това ", отсече Кутев.

Георги Свиленски също разяснява абсурда с ЧЕЗ. По думите му този скандал към този момент е преобърнал настройките в обществото. " Оттук нататък значимото е да излезе истината за тази договорка и кой стои зад нея. На всички ни е ясно към този момент, че госпожа Върбанова не стои зад тази договорка. Това се надяваме да стане с комисията, която се сътвори в Народното събрание да обясни тези неща. "

Свиленски съобщи и че чака да се съберат над 400 хиляди подписа в подписката на Българска социалистическа партия за прекъсването на договорката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР