Товарен самолет се разби късно в събота вечер близо до

...
Товарен самолет се разби късно в събота вечер близо до
Коментари Харесай

Товарен самолет се разби в Гърция

Товарен аероплан се разруши късно в събота вечер покрай град Кавала в Северна Гърция, заяви Ройтерс, като се базира на гръцката противопожарна работа и държавната телевизия.

Според телевизия ЕРТ самолетът е "Антонов Ан-12 ", благосъстоятелност е на украинска компания и е летял от Сърбия за Йордания. Пилотът е изискал да извърши спешно кацане заради проблем с един от моторите, само че връзката с него била изгубена, предава Българска телеграфна агенция.

Видеозапис, качен на уеб страницата ertnews.gr, демонстрира самолета в пламъци да се снижава бързо, след което пада на земята и се вижда детонация. Пожарната работа не може да удостовери вида на самолета. Колко са били хората на борда към този момент не е известно. В изказване на службата, се споделя, че са изпратени 15 пожарникари със седем цистерни да гасят избухналия след злополуката пожар. Към мястото са се насочили още спасители.

Според Франс прес, която се базира на пожарникари, самолетът се е разрушил край градчето Палеохори, окръг Кавала. Очевидци, представени от телевизия ЕРТ, споделят, че машината е била в пламъци още преди да се разбие.

Според локалните управляващи изпратените на място огнеборци и пожарни коли не могат да се приближат до самолета, защото той към момента е разтърсван от детонации.

Макар да няма публична информация за броя на хората на борда, съгласно ЕРТ в самолета е имало осем души и той "е бил рисков ". Полицията е поискала от публицистите покрай мястото на злополуката да си сложат защитни маски. "В името на вашата сигурност, би трябвало да се оттеглите. Има информация, че самолетът е превозвал муниции ", сподели един пожарникар пред кореспонденти на мястото на случая.

Video from the crash of the cargo An-12 UR-CIC " of the airline Meridian Air Cargo
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР