Товарен самолет Ил-76 се разби в руската Ивановска област, съобщи

...
Товарен самолет Ил-76 се разби в руската Ивановска област, съобщи
Коментари Харесай

Товарен самолет се разби в Ивановска област в Русия

Товарен аероплан Ил-76 се разруши в съветската Ивановска област, заяви онлайн изданието " Бриф ", представено от Ройтерс.

В съветските обществени мрежи се появиха многочислени фотоси и видеа с падащ аероплан.

Министерството на защитата на Русия удостовери злополуката на военния аероплан в региона на Иваново. На борда е имало осем членове на екипажа и седем пасажери - т.е. общо 15 души, гласи формалната информация. Телеграм каналът Baza твърди, че на борда е имало 12 души, а самолетът е на половина опустошен. Според канала 112 има 12 жертви.

Появи се и видеоклип, на който се вижда по какъв начин моторът на самолета пада, до момента в който машината е във въздуха.

На 12 март, към 13:00 ч. московско време, при политане за постоянен полет, военнотранспортен аероплан Ил-76 се разруши в региона на Иваново. На борда му е имало осем членове на екипажа и седем пасажери. Според отчета от мястото на случая повода за злополуката е пожар в един от моторите при излитането на самолета. Комисия на Главното командване на съветските въздушно-космически сили отлетя на летището в Иваново, с цел да откри аргументите за самолетната злополука, обявиха от съветското военно министерство, представени от ТАСС.

Междувременно се появиха и непотвърдени данни за свален Су-27 в Белгородска област.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР