Товарен кораб, собственост на Обединеното кралство, който беше ударен от

...
Товарен кораб, собственост на Обединеното кралство, който беше ударен от
Коментари Харесай

Кораб, собственост на Обединеното кралство, ударен от бунтовниците хуси, потъва, първият кораб е изгубен по време на война

Товарен транспортен съд, благосъстоятелност на Обединеното кралство, който беше ударен от подкрепяните от Иран бунтовници хуси преди съвсем две седмици, най-сетне потъна, правейки това е първият загубен кораб от началото на войната сред Израел и Хамас.

Корабът, транспортен съд за насипни товари под флага на Белиз, наименуван „ MV Rubymar “, беше нападнат от двама анти -корабни ракети, изстреляни от хусите на 18 февруари, една от които уцели и аргументи съществени вреди, заяви тогава Централното командване на Съединени американски щати (CENTCOM).

Два близки кораба реагираха на случая и безвредно изтеглиха всичките 24 членове на екипажа, само че Rubymar остана мъртъв във водата, постепенно поемайки вода, до момента в който неговият товар, тор и гориво се разляха в морето. CENTCOM го назова „ екологична злополука “.

Собственият на Обединеното кралство товарен транспортен съд MV Rubymar, който беше ударен от подкрепяните от Иран ракети на Хусите преди близо две седмици, най-сетне потъна, което го прави първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР