Това значи, че тези автомобили трябва да осигуряват най-висок комфорт

...
Това значи, че тези автомобили трябва да осигуряват най-висок комфорт
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите луксозни коли през 2019 година

Това значи, че тези коли би трябвало да обезпечават най-голям комфорт както на предните, по този начин и на задните седалки, гладко придвижване, добра управляемост и характерности. И също по този начин да бъде знак на статута, а не просто машина на четири колела. Изисква се високо равнище на автомобилните технологии и информационно-развлекателните услуги. Също по този начин от огромно значение са информационните системи, с помощта на които автомобилът може да се трансформира в мобилен офис.

Mercedes-Benz S-Class



Автомобилът е планиран като седан с дълга база. Процесът на каране е улеснен от общоприетоо въздушно окачване с адаптивни амортисьори.

Може да се избира от три бензинови и един дизелов мотор с автоматизирана скоростна кутия с девет скорости и усъвършенствана технология с хибридно електрическо задвижване, която се употребява за възстановяване на продуктивността и успеваемостта при някои модели.

Кои да другите 9 най-хубави първокласни коли през 2019 година, както и информация за тях, вижте и прочетете в auto.blitz.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР