Това заяви в предаването Методи Андреев. Той отправи остри критики

...
Това заяви в предаването Методи Андреев. Той отправи остри критики
Коментари Харесай

Методи Андреев: Трябва да кажем ясно - ГЕРБ и ДПС са скачени съдове. Как да имаме един поглед с бандити?

Това съобщи в предаването Методи Андреев.

Той насочи остри рецензии поради раздеплението в дясно, което се случва сега и което комфортно се употребява от Движението. В момента разединение има в " Демократична България " поради листите на групировката. Андреев прикани да се загърбят разликите и да се огледа към общата цел.

" Трябва да отделим какво мислим за персони като Цецка Бачкова, Христо Иванов, Антоанета Цонева, Иво Мирчев, Методи Лалов от това какво желаеме да реализираме. Виждате какво вършат от Движение за права и свободи. Те минават в контранастъпление. Това безочливо държание си има и своето съображение. Те споделят - ето, вие в дясно не може да се разберете за листите, в ляво също има проблеми, не се знае ще стане ли болшинство. Правят безочлив и нагъл опит да се покажат като партия, която държи на някакви полезности, доколкото Движение за права и свободи въобще може да има такива ", разяснява Методи Андреев.

" Смятам, че и в този парламент не би трябвало да беседва с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Няма смисъл. Тези партии са токсични и са образец за партии, завладени от корупцията. Какво да си приказват с тях? Какво би могло да се приказва с ГЕРБ? Може ли да се приказва с тях, че би трябвало да има промяна във Висш съдебен съвет? Ясно е, че не може. Ще признаят ли, че процедурата инхаус е откровена безочлива кражба? Как да имаме един взор с бандити? Проф. Герджиков повтаря, че щял да сплотява всички партии и жители. Може да се приказва за обединяване към идея. В момента най-важната такава е да измъкнем страната от лапите на мафията, която я е превзела. Движение за права и свободи е тайфа, акционерно сдружение, което се занимава с приватизация на политиката. Всеки, който счита, че тези хора се ръководят от нелегално забогатели лица, би трябвало да търсят обединяване ", разяснява още Методи Андреев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР