Това заяви в предаването Лице в лице по bTV зам.-председателят

...
Това заяви в предаването Лице в лице по bTV зам.-председателят
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Ще направим всичко възможно за успешно и гладк...

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV зам.-председателят на ПГ на ПП-ДБ и някогашен министър на правораздаването Надежда Йорданова, откакто по-рано през днешния ден и ПП-ДБ, и ГЕРБ, посредством своите водачи, направиха безапелационната поръчка - желаят новият министър на външните работи да е от тяхната партия.

 

" Разговорът за това кой да бъде външен министър след ротацията би трябвало да се води с причини. Считам, че не би трябвало да се ескалира през медиите ", счита Йорданова.

Относно това, че съгласно програмата за ръководство на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС след ротацията акад. Николай Денков би трябвало да е министър на образованието, националният представител означи следното: " В живия живот събитията се трансформират. Нормално е след избран интервал от време политиците да правят оценка още веднъж избрани условия. Въпросът за състава на Министерски съвет е сложен. Не може да се разяснява единствено един министър, би трябвало да се подходи сложно. Убедена съм, че този въпрос ще откри решение ", увери тя.

 

" През идващите дни би трябвало да се види до каква степен сме стигнали с управническата стратегия и всеки в бранша си да приготви работата за идващите девет месеца ", посочи депутатът.

Запитана дали към този момент сглобката е тристранна, с присъединяване и на Движение за права и свободи, Надежда Йорданова сподели, че държавното управление се поддържа от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. По думите й Движение за права и свободи поддържа някои решения, които са свързани с евроатлантическата ориентировка на страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР