Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Иван Бакалов. По думите

...
Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Иван Бакалов. По думите
Коментари Харесай

Бакалов: Жертви сме на параноите и манталитета на Борисов - брутален, нахален нагъл

Това съобщи в предаването " Алтернативата " журналистът Иван Бакалов.

По думите му службите работят точно за Бойко Борисов. Те са били овладяни след абсурда с Мишо Бирата - записът съдържа данни за закононарушения, които могат да изправят Борисов пред съд.

" Те се държат като мафия. Окопала се в администрацията мафия. Откъде накъде шефката на Агенцията по вписванията ще отхвърля да вписва назначения на бордове, на шефове на всякакви организации. Откъде накъде? На какво съображение? ", попита Бакалов във връзка отхвърли на Агенцията да впише измененията в Надзорния съвет на ББР, които бяха утвърдени от Българска народна банка след известна съпратива. Днес управлението на организацията бе заменено.

" Ето го и скандалният случай с държавната болница " Лозенец ". Директорът (доц. Спасов, бел. ред.) обжалвал. А безобразията в тази болница - колкото искаш ", изясни още Бакалов.

“Това са нагли хора. Мислят си, че някак ще се върне Бойко след изборите. Мислят си го, тъй като са безотговорни към страната си. Те не са поставени там като партизани на Борисов, те са поставени да служат на страната. За какво се мислят?”, попита още Бакалов.

" Това беше партия-държава, с която ще се разделяме последователно с избори нагъсто ", отсече още журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР