Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на БСППомолиха ме

...
Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на БСППомолиха ме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Лично Вежди Рашидов ме помоли да издигна номинацията му

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия

„ Помолиха ме сътрудниците от другите партии и самият Вежди Рашидов. Те са решили по този начин, евентуално съм дала учредения да считат, че мога да го направя, че беседваме, че търсим решение, че бяхме диалогични, с цел да се откри този излаз от тридневния блокаж на страната ”. Това разгласи в коридорите на Народното събрание водачът на БСПКорнелия Нинова откакто партията поддържа кандидатурата на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание, предава.

Нинова обаче акцентира, че държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или на „ Възраждане ” няма да поддържат. " Днешното болшинство беше належащо и наложително за България и българския народ ”, обоснова се водачът на Българска социалистическа партия.

На въпрос за какво Българска социалистическа партия разменят съществени обвинявания с Политическа партия, Нинова разяснява: „ Предизвикани бяхме. Не през вчерашния ден за първи път, само че бяхме задоволително търпеливи и уважителни. Бяхме провокирани съответно от поканата за среща в зала „ Запад ” до момента в който течеше съвещанието на председателския съвет, и те знаеха. И изключително с намека, че ние в председателския кабинет вършим надали не подмолни сделки, прикрито от хората. Този намек беше мотив да си кажем някои истини ”, добави водачът на Българска социалистическа партия. По думите ѝ искри сред левицата и Политическа партия няма, само че всеки си има позиции. " Социалната стратегия беше тяхно знаме в акцията им - приехме колегиално и възпитано, диалогично. Но вчерашното говорене, сочене с пръст и обвинявания за задкулисие преляха чашата ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР