Това заяви в ефира на Нова телевизия Ваня Григорова, кандидат

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия Ваня Григорова, кандидат
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ще поздравя Васил Терзиев, когато съдът реши кои ...

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Ваня Григорова, претендент за кмет на столицата от Българска социалистическа партия.

 

" Ние явно не успяхме да се преборим с напъните, както на ПП-ДБ, по този начин и на ГЕРБ-СДС, да лимитират изборната интензивност - първо с нервността, която изиграха с деня на размисъл на първия тур. Те бяха тези, които подлагаха на критика чувалите, неразбориите. Другото, което направиха, е оповестените резултати от екзит половете един час преди края на изборния ден. Имаше директна интервенция в изборите. Изследванията на социолозите са платени от някого. Когато на вас, като гласоподавател, ви кажат, че мачът към този момент е свирен един час преди края на изборния ден, вие ще се демотивирате и няма да отидете да гласувате ", разяснява тя.

 

На въпрос дали се е изморила по време на акцията, Григорова отговори утвърдително. По думите й тя е говорила с голям брой хора за проблемите им.

 

Запитана по отношение на обявата й от през вчерашния ден в обществените мрежи, в която тя използва безсрамен изказ, Григорова уточни, че последните няколко дни това, което са създали нейните съперници, е да разгласяват подправени вести в уеб сайтове като " Bird.bg ", " Дневник " и други

 

" Когато в последни дни в балотаж тези хора безусловно в изборния ден спонсорират изявления, които целят да откажат хората да гласоподават, няма по какъв начин да не подчертаем, че това е операция. Аз имам преимущество в 13 столични региона. Очевидно е, че операцията е тази, която би трябвало да бъде посочена ясно ", означи Григорова.

 

Относно гласовете от ромските квартали, тя уточни, че е правила акция на всички места.

 

" Аз обикалях калните улици на Факултета, където хората подхождаха с извънредно съмнение към всеки, който влезе там. Ние всичко отразявахме в обществените мрежи. И във " Филиповци " бяхме, безусловно на идващия ден хванаха купувачи на гласове там. Аз не знам дали господин Хекимян е бил в тези квартали. Ако за него е имало гласове, можете да го попитате за какво е имало такива. Аз минах през всички столични региони. Не съм си стояла в офиса и не съм мълчала пред камерите. Стисках по над 100-150 ръце дневно. Това е акция и никой различен не я направи ", посочи синдикалистката.

 

Запитана за партиите, които застанаха зад нея и по-конкретно за Николай Малинов, който е разследван от българските управляващи за шпионаж, Григорова изрази мнение, че обвиняванията би трябвало да бъдат потвърдени в съда.

 

" Това не съм аз, Путин не ме е наградил мен. Сътрудничество има в границите на обединението. Трябва да ни тормози, че един човек ще бъде импортиран на кметското място, откакто е дал няколко милиона, с цел да може да си го обезпечи. Моето минало беше разчепкано детайлно. Аз би трябвало да не преставам да изяснявам за предишното на хора, които не съм аз. Тези хора са издигнали моята кандидатура. Ако Малинов е работил против ползите на България, поканете го него, с цел да изясни за какво е работил по този начин. Обвиненията би трябвало да бъдат потвърдени в съда ", безапелационна бе тя.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР