Това заяви в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов от

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов от
Коментари Харесай

Т. Йорданов: Ще се опитаме да превърнем тезите от поста на г-н Трифонов в стратегия на правителството

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов от „ ИТН “. Думите му са във връзка позицията на водача на партията Слави Трифонов по отношение на връзките ни с Република Северна Македония и изискванията, които България би трябвало да сложи, за допускане на съседката ни в Европейския съюз.

По думите му има мек интернационален напън за смяна в Българската позиция: „ Отдавна отговаряме на условието за Шенген и рухване на визите за Съединени американски щати. Крайно време е те да постъпят партньорски “.

„ Убеден съм, че по-голямата част от българите споделят изявлението на господин Трифонов. Аз не мисля, че някой би неудовлетворен, в случай че паднат висите за Съединени американски щати “, безапелационен бе Йорданов.

В коментар за пандемията от ковид, той изясни: „ Това е вирус. Нито една от ограниченията не прави работа. Вирусът се популяризира без значение дали носите маски, слагате 5-та и 6та доза или носите талисман под формата на зелен документ “.

Йорданов добави, че е податлив да се довери на проф. Чорбанов: „ Има друг метод. Във Англия има по 200 000 дневно и н е вкарват ограничения “.

„ И да се затворим отново ще има огромен растеж на заболяване. Тук е въпрос на организация. Мисля, че организацията можеше да бъде друга още от лятото насам “, счита Йорданов. Той уточни като проблем недоброто усъвършенстване и спиране на плановите интервенции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР