Това заяви в ефира на Нова телевизия експертът и бивш

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия експертът и бивш
Коментари Харесай

Шеф На Гдбоп Хвърли Тоталната Бомба Преди 2 Мин! Никой Не Очакваше Това, В Планината Труп! За Всеобщ Шок Убиецът От Нови Искър Е

Това съобщи в ефира на Нова телевизия специалистът и някогашен началник на ГДБОП - Тихомир Стойчев. " Сега се приказва за престъпно проявено лице, осъждано в предишното, и търсено сега. Къде се води дело за оперативно търсене обаче. Това има огромна същина, тъй като приказва за институционалната организация. ", съобщи Стойчев.

" За такива закононарушения за 3-4 дни се подреждат версиите и нещата в разумна скица. Да не се окаже, от в този момент предизвестявам, че доста рисковия огромен алпинист се е самоубил към този момент ", сподели той. На въпрос дали може Ангелов към този момент да е напуснал страната и да се укрива в чужбина Стойчев отговори: " Не знам по какъв начин Министерство на вътрешните работи сега работи със следовите кучета. Преди цялата ни граница се пазеше с такива животни ", сподели той.

BRADVA.BG напомня, че през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи публично заяви името на Росен Ангелов като обвинен за шесторното свирепо ликвидиране в Нови Искър. Той е някогашен пандизчия, има престъпно досие за блудничество и педофилия. При спецакция през вчерашния ден бяха отцепени прилежащи села на Нови Искър, където бе търсен Ангелов, само че без триумф. По непотвърдена информация във вила в региона са открити окървавените облекла на убиеца и мобилен телефон, владеене на една от жертвите - Кети Кюхова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР