Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокат Марин Марковски

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия адвокат Марин Марковски
Коментари Харесай

Адвокат Марковски С Тежки Думи За Бруталните Убийци От Негован!

Това съобщи в ефира на Нова телевизия юрист Марин Марковски във връзка тежките закононарушения, осъществени в последните дни - убийството на възрастното семейство край Негован и изнасилването и убийството на момиченцето от Сотиря.

По отношение на убийството край Негован той съобщи, че в тази ситуация не става въпрос дали би трябвало или не би трябвало да има кратко произвеждане.

Според него на причинителите не трябва да се дава това право, само че те го имат по закон.

" При този вид убийства съкратеното правосъдно разследване не би трябвало да се позволява ", безапелационен бе юрист Марковски.

На въпрос кой от двамата причинители на убийството - Пламен Шляпашки или помагачът му Георги Нанчев ще получи по-тежко наказване Марковски разясни, че в случай че полицията събере доказателства, че двамата са се разбрали авансово кой какво да направи, нарязалият труповете става помощник и носи наказателна отговорност, наедно с причинителя.

Припомняме, че от Вътрешна македонска революционна организация също желаеха унищожаване на съкратеното правосъдно разследване и кастрация при обезчестяване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР