Това заяви в ефира на Nova News политологът от Тренд

...
Това заяви в ефира на Nova News политологът от Тренд
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Шансовете за избори 2 в 1 са много сериозни frognews.bg

Това съобщи в ефира на Nova News политологът от „ Тренд ” Димитър Ганев.

 

„ Няма периферии, само в някаква степен коалиция ПП-ДБ държи опция да активизира някаква външна страна, не обаче в твърди мащаби ”, безапелационен е той.

 

По думите му една възможна мощна ескалация на войната може да бъде спойващ механизъм за сформиране на кабинет. 

 

„ Факторът, който биеше спирачки за съставянето на кабинет в 48-то Народно събрание, бяха локалните избори. Сега локалните избори отново ще са близо и в 49-то Народно събрание. Шансовете да се отиде на избори 2 в 1 са доста съществени ”, добави още той.

 

Според него Александър Дунчев няма да разколебае електората на Политическа партия и Демократична България съществено.

 

Относно настояванията за импийчмънт на президента Румен Радев, Ганев съобщи: „ Атанас Атанасов поде тази самодейност, само че Христо Иванов не го поддържа. Кирил Петков също не взе позиция за това. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрично сподели, че не би подкрепил това нещо. Това е самодейност на политически водач, който се бори за оцеляване. ”

 

Според него хартиеното гласоподаване ще повлияе върху резултата на Българска социалистическа партия. „ Това ще върне в изборния развой десетки хиляди души, по наши калкулации към 150 000 души, част от тях гласоподаватели на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова обаче направи много напоследък, с което отблъсква някои гласоподаватели. ”
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР