Това заяви в ефира на bTV Антоанета Цонева, депутат от

...
Това заяви в ефира на bTV Антоанета Цонева, депутат от
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Водачът на побоя зад колоните на МС свърза по символичен начин Борисов и Гешев

Това съобщи в ефира на bTV Антоанета Цонева, народен представител от " Демократична България ".

Андон Андонов е лицето, което по време на митинга на 10-ти юли предходната година е глобен дисциплинарно за превишаване на служебните отговорности. Наказан е със възбрана за покачване за период от 2 години. Внезапно обаче е бил нараснал - получава пост в Бюрото за отбрана на очевидците към основния прокурор. Според служебния вътрешен министър това е станало в начолото на 2021 година

На фона на чуването на Рашков в Народното събрание и апелите Младен Маринов и Христо Терзийски, които по време на митингите са на основни позиции в Министерство на вътрешните работи да се извинят, това по този начин и не се случи. Бившите вътрешни министри направиха това пред публицисти в парламентарните коридори.

" Това е достойното състояние на мъж. Но явно тези хора нямат достолепието да го създадат. Но по-важното е това, което бе открито в границите на това чуване ", разяснява Цонева.

По думите й тези две лица носят отговорност за опита да се пречупи куража и достолепието на младежите. Тя дефинира акцията като " показна ", чиято цел е била заплашване на жителите.

" Това е злокобно. Все едно става дума за някакви азиатски сатрапи. ГЕРБ не съжаляват същински за това. Няма нито едно наказателно гонене по отношение на тези хора - поставени са някакви минимални санкции, командващият интервенцията е изпратен в преторианската армия на Гешев. Не мога да допускам, че ГЕРБ съжаляват. В политиката се потвърждава с дейности ", безапелационна бе Цонева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР