Това заяви в „Денят започва” на БНТ депутатът от ДПС

...
Това заяви в „Денят започва” на БНТ депутатът от ДПС
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот на недоверие

Това съобщи в „ Денят започва” на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Най-големият грях на ГЕРБ е, че позволи езика на омразата и националистите във властта, без да има потребност. Това подрива имиджа на България, акцентира националният представител.

Ние като съпротива ще използваме всички демократични лостове, които ни дават Конституцията и законите, увери той.

„ От основаването на това държавно управление приказваме, че то би трябвало да бъде неотложно разтурено, демонтирано. Редно е и ние да сме мощ по този ремонт. Корупция има в доста сфери – разходването на обществения запас, националната сигурност, битката с демографската рецесия, опазването на здравето. Теми за вотове - доста. През 2018 година ситуацията ще е избор след избор. В последните години у нас корупцията се шири напълно безнаказано”, сподели депутатът от Движение за права и свободи.

Ще търсим сметка от ръководещите и ще бъдем техен коректив, акцентира той.

Според Хамид Хамид до момента в който министър председателят води политика на доближаване на Западните Балкани, неговите български сътрудници провеждат марш и имат искания към актуалните граници на България.

„ Няма по какъв начин да подминем това и ще го сложим и пред европейските партньори”, сподели Хамид Хамид. Движение за права и свободи поддържа законопроекта против корупцията, тъй като след неуспеха на Кунева нашите забележки бяха взети поради. Мисля, че новият антикорупционен закон ще проработи добре ", разяснява Хамид.

Движението поддържа и концепцията на Корнелия Нинова за проверка на прехода. „ Истината за прехода още не е налице. Трябва да изчерпим този въпрос. Дължим този отговор на хората”, сподели още Хамид Хамид.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР